Termeni și condiții de înscriere la evenimente

1. Termeni generali

Confirmarea participării la webinar se realizează prin completarea formularului de înscriere. Compania care organizează webinarul este SC FCRO Training SRL, reprezentanța exclusivă FranklinCovey în România. Evenimentul este gratuit, iar informațiile pentru accesul la webinar vor fi trimise persoanelor eligibile conform tematicii fiecărui eveniment.

2. Prelucrarea datelor personale

Pentru confrmarea participării la evenimentele online, avem nevoie de urmatoarele date:

– Nume și prenume, adresă de email, telefon, funcție și organizație.

Aceste date sunt utilizate pentru comunicarea cu dumneavoastră în scopul promovării, confirmării și organizării evenimentelor de training și marketing. Modul de prelucrare a acestor date este reglementat de politica de prelucrare a datelor cu caracter personal pe care o puteți consulta aici.

3. Comunicarea în timpul evenimentului

Participanții sunt invitați și încurajați să interacționeze cu prezentatorul în timpul webinarului. Invitațiile la discuții vor fi inițiate de către prezentator, în funcție de structura prezentării. În scopul obținerii cât mai multor opinii despre subiectul prezentat, comunicarea dinspre participanți va fi realizată cu ajutorul chat-ului și, ocazional, verbal.

4. Protejarea proprietății intelectuale

Participanții la evenimentele FranklinCovey se angajează să respecte drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului la care au acces prin participarea la webinar.

FranklinCovey deţine sau controlează toate drepturile de proprietate intelectuală și copyright cuprinse în programele sale de training. Nicio secţiune din materialele prezentate nu poate fi reprodusă în nicio formă și prin niciun mijloc, electronic sau mecanic, inclusiv prin fotocopierea, înregistrarea sau utilizarea oricărui sistem de păstrare sau recuperare a informaţiilor, în orice scop, transmisă (exemplu trimisă prin email) sau făcută publică (exemplu postata pe Facebook, YouTube, Slideshare, Vimeo, etc.) fără acordul în scris al FranklinCovey. Este strict interzisă utilizarea conceptelor și a instrumentelor dobândite în urma participării la evenimentele FranklinCovey în scopul creării de orice tip de conținut de training sau obţinerea oricărui tip de profit de pe urma sa.

FranklinCovey poate iniția acțiuni pe cale legală în cazul utilizării neautorizate sau pentru distribuția conținutului.

5. Cerințe tehnice de participare

Pentru accesarea sălii virtuale de training participanții au nevoie de următoarele:

– Laptop sau desktop PC cu sistemele de operare minim Windows 7 sau Mac OS 10.13
– Microfon și cameră web
– Browser Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Microsoft Edge

Webinariile FranklinCovey sunt livrate utilizând platformele flexibile, de tipul Zoom sau Webex. Nu este necesară descărcarea aplicației, participarea putându-se realiza și din browser.

Request a Meeting

Country: Romania
Consent